Amendă de 50.000 lei dată unei botoșănence care oferea servicii de tip ”catering” pentru un eveniment cu 140 de persoane. Vezi motivul!

Amendă usturătoare dată de polițiști unei botoșănence care oferea servicii de tip ”catering” pentru un eveniment. Sâmbătă, 25 martie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor  Botoșani, au verificat modul în care este respectată legislația privind comerțul ilicit și normele privind siguranța alimentară.

În cadrul acțiunii desfășurate, în orașul Darabani, a fost identificată o femeie de 49 de ani, care oferea servicii de tip ”catering” pentru un eveniment la care participau circa 140 de persoane, fără a deține nicio formă de organizare juridică și fără a respecta normele sanitar-veterinare.

”Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 50.000 de lei”, a declarat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

One thought on “Amendă de 50.000 lei dată unei botoșănence care oferea servicii de tip ”catering” pentru un eveniment cu 140 de persoane. Vezi motivul!

  1. woow…ati pus jos hotia in Romania…ati dat 500 milioane amenda la o femeie din sat care facea prajitura si sarmale pt vreo nunta.Bravo!!!!
    Vilele si masinile politicienilor pe cand le verificati???
    vai de noi si vai de tara asta ce ajunge…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *