A vrut să o ucidă pe femeia care îi dădea un loc de muncă. Botoşăneanul va plăti pentru asta

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Botoșani a fost condamnat definitiv, joi,, de magistrații de la Curtea de Apel Suceava pentru tentativă de omor, după ce a atacat cu o coasă o femeie. El fusese angajat cu ziua într-o gospodărie din satul Iacobeni din comuna Dângeni pentru a avea grijă de animale. Pe 2 august 2018, botoșăneanul Vlăduț Nicolae Bobeică s-a supărat pe proprietară, iar, într-un acces de furie, a lovit-o pe aceasta cu coada coasei, iar apoi a tăiat-o cu lama coasei, după care a fugit.

Victima, al cărei soț era plecat în străinătate, a reușit să se târâie până în casă și să își anunțe o soră. Ulterior, la fața locului a ajuns o ambulanță care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Potrivit cadrelor medicale, „femeia prezenta o plagă penetrantă în regiunea lombară inferioară, cu pierdere însemnată de sânge, un traumatism cranio-facial cu echimoze periorbital stâng şi traumatism cranian acut”, având nevoie de o intervenție chirurgicală rapidă.

Agresorul a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare de Curtea de Apel Suceava, după ce contestase pedeapsa iniţială similară dictată de Tribunalul Botoşani.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Bobeică Vlăduţ Nicolae împotriva Sentinţei penale nr. 137 din data de 9 septembrie 2022 a Tribunalului Botoşani pronunţată în dosar nr. 2935/40/2021. Potrivit art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. Definitivă. Pronunţată astăzi, 23 martie 2023, prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin intermediul grefei instanţei, conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală.

Un tânăr din Botoșani a tăiat-o cu coasa pe femeia care îi dădea un loc de muncă. Botoșăneanul, trimis în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *