Un tânăr din Botoșani a tăiat-o cu coasa pe femeia care îi dădea un loc de muncă. Botoșăneanul, trimis în judecată

coasa, stiri, botosaniUn tânăr în vârstă de 24 de ani din județul Botoșani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub acuzația de tentativă de omor, după ce a atacat cu o coasă o femeie. El fusese angajat cu ziua într-o gospodărie din satul Iacobeni din comuna Dângeni pentru a avea grijă de animale. Pe 2 august 2018, botoșăneanul Vlăduț Nicolae Bobeică s-a supărat pe proprietară, iar, într-un acces de furie, a lovit-o pe aceasta cu coada coasei, iar apoi a tăiat-o cu lama coasei, după care a fugit.

Victima, al cărei soț era plecat în străinătate, a reușit să se târâie până în casă și să își anunțe o soră. Ulterior, la fața locului a ajuns o ambulanță care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Potrivit cadrelor medicale, „femeia prezenta o plagă penetrantă în regiunea lombară inferioară, cu pierdere înemnată de sânge, un traumatism cranio-facial cu echimoze periorbital stâng şi traumatism cranian acut”, având nevoie de o intervenție chirugicală rapidă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului B.V.N., în vârstă de 24 de ani, din com. Dîngeni, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor”. S-a reţinut că, în ziua de 02.08.2018, în intervalul 23.00-23.30, inculpatul s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate H.C.D., unde, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o pe aceasta de mai multe ori cu pumnii, cu coada şi cu tăişul unei coase, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 50-55 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *