Parcă a intrat în pământ! De șapte zile, Anamaria, adolescenta de 15 ani din Botoșani, a dispărut fără urmă

De șapte zile, Anamaria, adolescenta de 15 ani, din Botoșani, care a dispărut de acasă, parcă a intrat în pământ. Familia a încercat totul. Rudele au căutat-o continuu, au cerut ajutorul poliției, au făcut apeluri disperate pe rețelele de socializare și în mass-media, dar până acum nici urmă de fată.

Anamaria Daniela Boca ar fi fost văzută ultima dată la metrou, în București. Părinții ei au văzut-o ultima dată pe tânăra din Botoșani duminică, când le-a arătat hainele pe care voia să le poarte la școală următoarea zi. Tatăl ei a mărturisit că înainte să plece, în familia lor nu a existat vreun moment tensionat sau o ceartă care să o împingă să facă acest gest.

A dispărut pe 12 martie

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Corni a părăsit în mod voluntar domiciliul, in seara zilei de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Anamaria Daniela Boca  are următoarele semnalmente: 1,75 m înlălțime, 60 de kg, păr șaten, lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de trening crem, adidași crem.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul polițiștilor.

Mama: Am sesizat că ar fi plecat un bagaj

Mama fetei dispărute a spus că este de părere că ar fi plecat cu un bagaj, după ce fratele ei i-a spus că i se pare că stă prea mult la toaleta din curte. Familia și-a dat seama că Ana Maria a dispărut după ce au strigat-o în curte, însă nu a mai răspuns.

”Am sesizat că ar fi plecat cu un bagaj, după ce băiatul a spus că stă prea mult la toaletă. El a crezut că este cu noi în cameră. A ieșit afară să o strige și nu a mai răspuns. Am văzut că fata nu mai este și am sunat la 112. La poliție ne-a explicat dacă a luat lucruri cu ea, iar apoi ne-am dat seama că îi lipsesc haine, ne lipsesc din bani și buletinul ei. Eu presupun că a luat undeva la 200 lei. Cu o zi înainte, sâmbătă, a fost mai abătută, a fost mai mult cu telefonul în mână. Nu ne-am gândit. Ea de fel este mai moale., a declarat mama fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *