Fata de 15 ani din Botoșani, care a dispărut duminică, ar fi plecat de acasă cu un bagaj. Ce spun părinții tinerei

Ana Maria Boca din Botoșani a plecat duminică de acasă, iar acum este de negăsit. Părinții adolescentei în vârstă de 15 ani sunt disperați, după ce a dispărut fără urmă. Mama tinerei a spus că este prima dată când a plecat de acasă, neavând înainte tentative de acest gen.

Părinții ei au văzut-o ultima dată pe tânăra din Botoșani duminică, când le-a arătat hainele pe care voia să le poarte la școală următoarea zi. Tatăl ei a mărturisit că înainte să plece, în familia lor nu a existat vreun moment tensionat sau o ceartă care să o împingă să facă acest gest.

Constantin Boca, tatăl fetei, și-a mărturist durerea la Acces Direct, unde a spus că în ziua în care a plecat, toate au decurs normal. Ana Maria a fost la o verișoară împreună cu care a făcut un tort pentru ziua următoare, apoi s-a întors acasă, a luat cina împreună cu familia, iar după ce a spus că pleacă în camera ei să se pregătească pentru școală, tânăra a dispărut fără urmă.

”S-a dus la o verișoară, a făcut tortul pentru luni. A venit acasă, ne-am așezat la masă și am mâncat în familie. A plecat în camera ei, s-a pregătit pentru școală, a venit să ne arate cum vrea să se îmbrace. Mi-a arătat niște adidași pe care și le-a cumpărat duminică. Totul okay, noi am mers într-o cameră să ne uităm la televizor, iar ea în cealaltă cameră. La ora 20:10 îi spue fratelui mai mare că merge la toaletă în curte., a declarat tatăl fetei, Constantin Boca, la Acces Direct.

Mama fetei crede că ar fi plecat cu un bagaj

Mama fetei dispărute a spus că este de părere că ar fi plecat cu un bagaj, după ce fratele ei i-a spus că i se pare că stă prea mult la toaleta din curte. Familia și-a dat seama că Ana Maria a dispărut după ce au strigat-o în curte, însă nu a mai răspuns.

”Am sesizat că ar fi plecat cu un bagaj, după ce băiatul a spus că stă prea mult la toaletă. El a crezut că este cu noi în cameră. A ieșit afară să o strige și nu a mai răspuns. Am văzut că fata nu mai este și am sunat la 112. La poliție ne-a explicat dacă a luat lucruri cu ea, iar apoi ne-am dat seama că îi lipsesc haine, ne lipsesc din bani și buletinul ei. Eu presupun că a luat undeva la 200 lei. Cu o zi înainte, sâmbătă, a fost mai abătută, a fost mai mult cu telefonul în mână. Nu ne-am gândit. Ea de fel este mai moale., a declarat mama fetei.

Sursa:Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *