Șantaj făcut unei fetițe de 13 ani, din județul Botoșani. Tânărul îi cerea bani pentru a nu divulga ce știa despre micuță

O fetiță de 13 ani din județul Botoșani a fost victima unui șantaj făcut de un tânăr cu zece ani mai mare decât ea. Tânărul îi cerea bani pentru a nu divulga ce știa despre micuță.

Fata, care locuiește în municipiul Dorohoi, a fost surprinsă cu camera telefonului mobil în timp ce fuma, iar tânărul o amenința că publică imagini și astfel o să afle familia sa. Pentru a nu publica imaginile, fata era obligată să îi dea tânărului diferite sume de bani.

Botoșăneanul a intrat într-o anchetă a Poliției, iar astfel a fost acuzat și de șantaj, pe lângă alte infracțiuni pe care le-a comis. În cursul zilei de marți, Judecătoria Dorohoi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, lovire sau alte violențe, amenințare, furt și santaj.

În urma probatoriului administrat de polițiști, a reieșit faptul că la data de 16 ianuarie a.c., tânărul ar fi agresat o persoană, pentru faptul că ar fi dat declarații într-o cauză penală, în care acesta era implicat, apoi, în data de 22 ianuarie a.c., ar fi lovit un alt tânăr, care se deplasa pe o stradă din municipiul Dorohoi și l-ar fi urmărit pe acesta până la locuința sa, creându-i o stare de temere.

Ulterior, în perioada 3-8 martie a.c., același tânăr ar fi amenințat cu acte de violență o persoană, creându-i o stare de temere, ar fi sustras bunuri dintr-un magazin, profitând de neatenția personalului acestuia și ar fi șantajat cu imagini compromițătoare, o tânără, solicitându-i bani pentru a nu le face publice.

Tânărul din judeţul Botoşani acuzat de loviri, amenințare, furt și santaj, arestat preventiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *