Apel sfâșietor al mătușii Anamariei, fata din Botoșani care a dispărut de acasă. „Vino acasă, viața mea, sunt acasă, te implor!”

Mătușa Anamariei, fata din județul Botoșani care a dispărut de acasă, și nimeni nu mai știe nimic de ea, a lansat un apel public în speranța că o va găsi cineva.

„Vă rog să mă ajutați să o găsesc. Sunt mătușa ei, vă implor! Orice informatie e bine venita. Familia e disperată! Vă rog! Vino acasă, viața mea, sunt acasă, te implor!”, este apelul mătușii Anamariei.

Anamaria Daniela Boca ar fi fost văzută ultima dată la metrou, în București. Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Corni a părăsit în mod voluntar domiciliul, in seara zilei de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Anamaria Daniela Boca  are următoarele semnalmente: 1,75 m înlălțime, 60 de kg, păr șaten, lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de trening crem, adidași crem.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *