Disperare într-o familie din județul Botoșani! Anamaria a dispărut de acasă de câteva zile, iar ultima oară a fost văzută în București

Disperare în familia tinerei de 15 ani, din comuna Corni, care a dispărut de câteva zile și rudele nu mai dau de ea. Anamaria Daniela Boca ar fi fost văzută ultima dată la metrou, în București, potrivit Observatornews.ro. De altfel, familia a cerut ajutorul polițiștilor pentru a o găsi.

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Corni a părăsit în mod voluntar domiciliul, in seara zilei de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Anamaria Daniela Boca  are următoarele semnalmente: 1,75 m înlălțime, 60 de kg, păr șaten, lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de trening crem, adidași crem.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul polițiștilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *