VIDEO Taximetrist din Botoșani luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni. A sunat de urgență la 112

Un taximetrist din municipiul Botoșani a fost luat, duminică, la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni. Incidentul s-a petrecut în cartierul Parcul Tineretului, iar după ce a fost agresat taximetristul a sunat de urgență la 112, cerând intervenția polițiștilor.

Taximetristul trecea prin fața magazinului Profi de pe strada Săvenilor, iar în zonă se aflau doi bărbați care susțin că ar fi vrut să traverseze strada și că mașina era să dea peste ei. Din imagini se vede clar cu cei doi îl lovesc pe șoferul de taxi și la un moment dat îi pun piedică și îl doboară pe asfalt. Botoșăneanul a reușit să se ridice și să gestioneze conflictul, astfel încât agresorii s-au retras.

Poliția a înregistrat cazul și face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Pe baza imaginilor de care beneficiază, oamenii legii urmează să stabilească identitatea agresorilor.

 

FOTO Accident la Botoșani! Doi tineri au fost răniți. O fată de 16 ani a rămas blocată în mașină

Un fost primar din Botoşani, obligat să achite din banii proprii un prejudiciu creat Primăriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *