De pe patul de spital, Vlad găsește puterea să zâmbească. „Atât Vlăduț cât și noi sperăm la o minune”

Noi detalii despre Vlad, băiatul din Vorona, care luptă să trăiască. Măcinat de o boală cruntă, băiatul se află acum la un spital din Spania, unde ar urma să primească tratament. Surse apropiate familiei au anunțat că „boala lui Vlăduț evoluează în ritm alert ceea ce îi provoacă stări de rău, disconfort, durere…”.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, atât Vlăduț cât și noi sperăm la o minune, care cu siguranță se va înfăptui. Vlăduț se află în stadiul de metastază, singurul organ care nu este afectat este inima. Deși durerile sunt inimaginabile, Vlad are puterea de a zâmbi și de a își încuraja mama care îi este non stop alături. Zilnic îi este administrat sânge și tratament urmând ca în perioada următoare să înceapă ședințele de chimioterapie care sunt de lungă durată și foarte costisitoare. Acum Vlad are nevoie de un gând bun indreptat spre el si de o rugăciune catre Dumnezeu, Maica Domnului si sfintii Lui tamaduitori. Donațiile se pot face în continuare în conturile deschise pe numele tatălui, Mihai Doroftei dar și în urnele puse la dispoziție”, spune Catalina Sarghia.

Donații se pot face în conturile deschise pe numele tatălui lui Vlad : Mihai Doroftei
IBAN EUR:RO42RNCB0041174716660008
IBAN RON:RO37RNCB0041174716660001

Oameni cu suflet mare au donat din puținul lor pentru a-l ajuta, iar părinții sunt alături de el.  Povestea lui Vlad a mobilizat întregul județ. Până și oamenii care nu au putut să îl ajute l-au pomenit în rugăciuni și au distribuit povestea lui.

În Spania, Vlad va încerca un tratament care i-ar putea oferi viața. A plecat cu optimism, dar are în continuare nevoie de ajutor deoarece costurile sunt enorme. Cei care vor să îl ajute pot lua legătura cu mama acestuia la numărul de telefon 0741308249.

„Vrem sa va mulțumim tuturor care l-ați ajutat pe Vlăduț sa mai aibă o șansă la viață și că nu ați trecut nepăsători peste durerea noastră. Din puținul vostru Vlăduț are o șansă la viață. Va mulțumim”, este mesajul emoționant al mamei lui Vlad pentru toți cei care l-au ajutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *