O tânără și iubitul ei au dat foc unui apartament din Botoșani, din răzbunare. Cum au fost pedepsiți

O tânără și iubitul ei au dat foc unui apartament din municipiul Botoșani, din răzbunare, iar acum plătesc pentru asta. Cei doi iubiți au fost condamnați la închisoare cu suspendare pentru distrugere și complicitate la distrugere prin incendiere.

Nicoleta Maria Agafiței, de 21 de ani, și iubitul ei, Anton Rusu, de 26 de ani, au fost condamnați la câte trei ani de închisoare cu suspendare, în urma unei decizii definitive dată de Curtea de Apel Suceava.

În iulie, anul trecut, pe fondul unui conflict mai vechi, tânăra de 21 de ani și iubitul acesteia, un tânăr de 26 de ani, au cumpărat o sticlă cu benzină, au aprins-o și au aruncat-o în apartamentul mătușii, amplasat la parterul unui bloc de pe strada Săvenilor din Botoșani.

În momentul în care a făcut acest lucru, nepoata s-a asigurat că mătușa sa nu este acasă. A profitat de geamul deschis și a aruncat substanța inflamabilă, incendiind astfel apartamentul și provocând pagube însemnate. Gestul ar fi pornit de la niște divergențe mai vechi pe care mama fetei le-ar fi avut cu sora sa chiar de la apartamentul care a fost incendiat.

Depășește orice imaginație! O tânără din Botoșani a dat foc unui apartament după o ceartă cu mătușa sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *