Cine este fotbalistul preferat al lui Valeriu Iftime de la FC Botoșani: „Eu îl apreciez tare mult”

FC Botoșani se află pe locul 12 în clasamentul din Superliga, iar după 29 de etape a reușit să obțină 31 de puncte din 87 posibile. Botoșănenii au ieșit victorioși de pe gazon de 7 ori, au pierdut 12 partide și au încheiat la egalitate în alte zece jocuri.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dat mai multe declarații în cadrul unui interviu recent, vorbind despre doi fotbaliști pe care el îi consideră foarte valoroși pentru echipă. Jucătorii în cauză sunt fundașul Victor Dican și mijlocașul Sebastian Mailat.

„Eu îl apreciez tare mult pe Dican. Și, bineînțeles, pe Mailat. Trebuie muncă și atenție la Mailat. Dican e un copil extraordinar de inteligent și tratează fiecare meci cu maximă atenție. Are și educație”, a declarat Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Dican evoluează la FC Botoșani din luna ianuarie 2022, fiind cotat de Transfermarkt la 650.000 euro, iar contractul său se încheie în 2025, în timp ce colegul său Mailat este evaluat la 550.000 de euro, contractul său încheiându-se în 2024.

Iftime a dezvăluit cum negociază transferurile cu Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, Valeriu Iftime a povestit modul în care negociază acesta cu Gigi Becali, explicând că patronul FCSB este foarte „echilibrat și omenos”, iar dacă nu se înțeleg la bani doar trec mai departe și încep să vorbească despre subiecte „credincioase”.

(n.r. Când ați vorbit ultima dată cu domnul Becali?) Demult! De vreo lună de zile! Vorbim la telefon, nu vorbim față în față, față în față nu știu cum arată discuția. Cred ca de două ori în viața mea (n.r. am vorbit față în față).

Cred că are un suflet bun și atunci când lucrurile funcționează pe domeniul ăsta omenesc și duhovnicesc, în zona credinței, e mult mai echilibrat și mai omenos decât atunci când îl pui în dificultate, zece lei, un milion, două, trei, nu știu ce, să îi dai explicații. Nu i-am explicat niciodată că fotbalistul meu e bun, i-am spus doar, dacă vrea, da, daca nu, nu. După, de preț, el zicea un preț, eu așa aș vrea, mai bine să îl dau decât să nu îl dau și atunci dacă lucrurile nu funcționează, o lăsăm pe data viitoare și trecem la subiectele credincioase.

(n.r. Deci dureaza mult o negociere…) Durează, dar, așa, din ricoșeu, ajungem la rezultat, nu suntem focusați pe hai să îl vindem pe ăla. Lăsați, domnule, că îl vindem altă dată, hai să vorbim despre altceva”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *