Directorul Spitalului Botoșani recomandă populației să aibă încredere în serviciile de la „Mavromati”: „Nu suntem perfecți, ne vom îmbunătăți activitatea”

Directorul Spitalului Județean Botoșani, Doina Caba, a transmis botoșănenilor să aibă încredere în serviciile medicale oferite de unitatea spitalicească pe care o conduce. Caba a declarat, vineri, la redeschiderea laboratorului de analize medicale că se vor depune toate eforturile astfel încât pacienții să beneficieze de servicii medicale de calitate.

„Vreau să transmit populației un gând de-al nostru comun. Mi-aș dori să aibă încredere în serviciile acordate de către Spitalul Județean, nu suntem perfecți, ne vom îmbunătăți activitatea. Despre laboratorul din Marchian pot spune că este acreditat RENAR, deci are verificare anuală, asta arată calitatea serviciului. Avem contracte cu alte laboratoare pentru control extern de calitate și nu în ultimul rând, periodic facem control intern de calitate. Deci dacă vorbim de calitate, rog pe toți pacienții să aibă încredere în noi și în continuare vom depune toate eforturile astfel încât serviciile noastre să fie la standardele pe care pacienții li le doresc”,  a spus Doina Caba.

Lucrările de modernizare a laboratorului de analize au început în anul 2021, fondurile fiind alocate de Consiliul Județean. Din veniturile proprii ale spitalului a fost achiziționată aparatura medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *