Doi părinți din Botoșani și-au bătut joc de propria fiica, iar acum plătesc. Tatăl și frații o agresau sexual şi o violau cu acordul mamei

Decizie a judecătorilor în cazul scandalos de la Unţeni în care o fetiţă a fost agresată sexuală de tată şi violată de trei dintre fraţii săi. Judecătoria Botoşani i-a condamnat pe tatăl fetei, pe mamă şi cei trei fraţi la ani grei de puşcărie pentru faptele extrem de grave pe care le-au săvârşit.

Tatăl copilei, Vasile Cornel Toma, a fost condamnat la zece ani şi patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, coruperea sexuală a minorilor în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi tentativă la infracţiunea de viol. După ieşirea din închisoare, acesta nu va avea voie să se apropie, timp de cinci ani, de copiii săi care i-au fost victime.

Mama fetei, Nicoleta Toma, a primit o pedeapsă mai mare, de zece ani şi jumătate de închisoare pentru o serie de infracţiuni mai grave. Ea a fost condamnată pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, coruperea sexuală a minorilor în formă continuată şi complicitate la infracţiunea de agresiune sexuală în formă continuată. Şi ea a primit interdicţia de a se apropia de copii timp de cinci ani după eliberare.

Doi dintre fraţii fetiţei, Constantin Florin Toma şi Ionuţ Toma au fost condamnaţi la câte şapte ani de închisoare pentru viol în formă continuată.

Cel de-al treilea frate al fetei, Ilie Toma, care este minor, a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o durată de 3 ani pentru viol în formă continuată.

Toţi cei cinci se află în spatele gratiilor, fiind arestaţi preventiv din vara anului trecut.

Mama a lăsat-o pe fiica ei să fie violată de tată și de cei trei frați ai săi

Nicoleta Toma, care, timp de trei ani, a fost martora scenelor în care soțul său și cei trei băieți ai săi și-au bătut joc de fetița care avea mai puțin de 15 ani.

Femeia este acuzată nu doar că nu a intervenit pentru a opri ororile bărbaților din familie împotriva fetiței, ci și că a încurajat astfel de comportamente. Astfel, Nicoleta Toma este acuzată de corupere sexuală și complicitate la viol și agresiune sexuală.

Citește și: Ei sunt cei tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani. In perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

Cutremurător! O mamă din Botoșani a lăsat-o pe fiica ei să fie violată de tată și de cei trei frați ai săi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *