Faliment pentru o firmă din Botoşani. Decizia, luată astăzi de Tribunal

foto: playtech.ro

O firmă din Botoşani a fost declarată, miercuri, în faliment, în baza unei sentinţe date de magistraţii de la Tribunalul Botoşani. Este vorba de societatea comercială Dragopet SRL, cea care intrase în insolvenţă pe 30 ianuarie. Judecătorii au dispus dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului.

Dragopet SRL a fost înființată în anul 2000 și l-a avut ca administrator pe Ilie Petcovschi. În 2011, compania a raportat o cifră de afaceri de 198.556 lei și o pierdere de 13.517 lei. Ulterior, societatea nu a fost activă.

Solutia pe scurt:

Aprobă raportul administratorului judiciar Numera Restructuring IPURL. În temeiul dispoziţiilor art. 92 alin. (5), coroborat cu art. 38 alin. (2) lit. c) pct. 1, 2, 3, 4 şi art. 145 alin. (1) lit. D din Legea nr. 85/2014, dispune intrarea în faliment a debitorului soc. Dragopet SRL. În temeiul art. 145 alin. (2) din Legea privind procedura insolvenţei, confirmă lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Numera Restructuring IPURL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din Legea nr. 85/2014, cu un onorariu provizoriu în cuantum de 2.000 lei. Pune în vedere ca la prima adunare a creditorilor să se supună spre aprobare onorariul lichidatorului judiciar. În temeiul art. 145 alin. (2) din Legea privind procedura insolvenţei, dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Fixează termen maxim de predare a gestiunii către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii, în termen de 10 zile de la notificare. Dispune notificarea intrării în faliment a debitorului, creditorului şi Oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea sentinţei prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolven?ă, care se depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei la data de 01.03.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *