FOTO El este botoșăneanul mort în accidentul de azi dimineață. Ionuț avea doar 31 de ani

Botoșăneanul care și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineață, în intersecția dintre DN 29 cu DJ 294, la ieșire din Unțeni, se numește Ionuț Alexoaie și era organizator de evenimente. Pe 19 aprilie ar fi urmat să împlinească 31 de ani. Potrivit pompierilor, în eveniment a fost implicat un singur autoturism.  Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, precum și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era prins sub mașina răsturnată pe o parte și au acționat pentru a-l extrage de sub aceasta. Din nefericire, echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât sa constate decesul bărbatului.

Polițiștii de circulaţie urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii tragediei. Din primele informaţii, se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive cu care rula autoturismul condus de tânărul de 31 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *