A vrut să îşi ucidă fratele! Un bărbat din Botoşani şi-a lovit propriul fratele cu ciocanul în cap

Un bărbat din municipiul Botoşani, care şi-a lovit propriul fratele cu ciocanul în cap, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Botoşăneanul Anton Lipovanu, în vârstă de 53 de ani, care se află în arest preventiv, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „violenţă în familie sub forma tentativei la omor calificat” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Potrivit procurorilor, pe 28 iulie 2022, în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în loc public, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, botoşăneanul l-a ameninţat cu moartea şi l-a fugărit pe fratele său, care s-a refugiat în curtea unei persoane.

Agresorul a pătruns în curte şi l-a lovit pe fratele său de mai multe ori cu un ciocan la nivelul capului şi cu pumnii peste corp, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit procurorilor, acţiunile individului au tulburat ordinea şi liniştea publică.

S-a bucurat de libertate doar câteva minute! Un tânăr din Botoșani, care tocmai ieșea din închisoare, reținut de polițiști la poarta Peniteciarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *