S-a bucurat de libertate doar câteva minute! Un tânăr din Botoșani, care tocmai ieșea din închisoare, reținut de polițiști la poarta Peniteciarului

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bălușeni, care se afla în Penitenciarul Botoșani pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, a fost pus în libertate, ieri, 24 februarie, prilej cu care, la ieșirea din penitenciar, a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Pe numele tânărului era emis un alt mandat de european de arestare, pentru infracțiuni săvârșite în Belgia. Botoșăneanul a fost ridicat de polițiști chiar la ieșirea de pe ușile unității de detenție.

”Tânărul a fost condamnat la închisoare de statul belgian, pentru săvârșirea infracțiunilor de răpire, reținere ilegală și luare de ostatici și jaf organizat sau armat, prevăzute de Codul penal belgian. Acesta a fost reținut și ulterior introdus în Centrul Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, urmând să fie predat autorităților belgiene, în vederea executării pedepsei”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *