Un nou bloc, cu cinci etaje, va fi construit în municipiul Botoșani. Vezi unde a fi amplasat și cine este dezvoltatorul!

Un nou bloc de locuințe, cu cinci etaje, va fi construit în municipiul Botoșani, anunță Primăria, care a lansat spre consultare un studiu de oportunitate pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal. Noul bloc va fi amplasat pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, la numărul 23, el urmând să aibă subsol, parter cu spații comerciale și cinci etaje.

Dezvoltatorul este o firmă din județul Suceava. Este vorba de societatea comercială Dezstore Logistic SRL, administrată de Constantin- Florin Ursu. Firma de proiectare este ABS- Build System SRL Botoșani.

Amplasamentul pe care urmează să fie construit blocul este situat pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, nr. 23, în apropierea intersecției cu strada Primăverii (în spatele turnului de apă).

Terenul este format dintr-o parcelă cu suprafața de 893 mp, el aparținând firmei Dezstore Logistic SRL.

Zona în care se vrea a fi ridicată construcția este exclusiv rezidențială, acolo putând fi ridicate locuințe și funcțiuni complementare, cu clădiri P, P+1, P+2, până la 10 m.

Dezvoltatorul propune 23 de locuri de parcare, dintre care 13 la demisol și 10 subterane.

S-a vândut cabana din Botoşani unde Ceauşescu venea să vâneze fazani. Vezi cine este cumpărătorul!

2 thoughts on “Un nou bloc, cu cinci etaje, va fi construit în municipiul Botoșani. Vezi unde a fi amplasat și cine este dezvoltatorul!

  1. sufocați orașul în care nu ai locuri de parcare iar ciubucarii de la primărie sunt mâna în mână cu borfasi imobiliari

  2. se aude la primarie ? de ce sufocati orasul cu blocuri si nu faceti parcari sau locuri verzi ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *