Administratorul unei firme din Botoşani, pus să plătească datoriile societăţii

Administratorul unei firme din Botoşani a fost pus să plătească datoriile societăţii sale. Este vorba de administratorul firmei Locuşorul de cafea SRL, care a fost obligat de magistraţii Tribunalului Botoşani să plătească către creditori o sumă de peste 228.000 de lei.

Decizia a fost luată la solicitarea lichidatorului Financial Operational Restructuring IPURL, care a solicitat atragerea răspunderii administratorului pentru intrarea în insolvenţă a firmei Locuşorul de Cafea SRL.

Cifra de afaceri a firmei Locuşorul de Cafea SRL. a fost de 335,842 lei în anul 2018 (ultimul an în care a depus bilanţul la Ministerul Finanţelor), cu un profit de 22.512 lei.

Adminisratorul acestei societăți este Bogdan Gabriel Munteanu.

Solutia pe scurt:

Admite acţiunea. Dispune ca, pasivul neacoperit al debitoarei în sumă de 228.168,59 lei să fie suportat de pârât din averea personală, suma urmând a avea destinaţia prevăzută de art. 171 din Legea nr. 85/2014. Dispune notificarea sentinţei, conform OG nr. 39/2015, la rămânerea definitivă a acesteia. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 16.02.2023.

S-a vândut cabana din Botoşani unde Ceauşescu venea să vâneze fazani. Vezi cine este cumpărătorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *