FOTO Cele mai frumoase flori sunt aduse direct la ușa ta! Florăria din Botoșani care livrează buchete la domiciliu

Vrei să faci o bucurie cuiva drag, dar nu poți să-i duci florile personal? Nimic mai simplu! O florărie din Botoșani îți pregătește buchetul așa cum îți place și îl duce direct la ușa persoanei dragi. În acest fel poți să te asiguri că aduci zâmbetul pe buze celor apropiați din orice colț al lumii te-ai afla.

Florăria „Maison des Fleures” din Botoșani oferă clienților și serviciul de livrare la domiciliu. Și pentru că cel mai așteptat eveniment al primăverii se serbează cu flori, în luna Mărțișorului florăria pune la dispoziție mai multe surprize speciale pentru cei care aleg să ofere doamnelor și domnișoarelor buchete deosebite.

„Maison des Fleurs” nu este o florărie obișnuită. Botoșănenii găsesc aici aranjamente florale pentru toate buzunarele, dar făcute cu bun gust și atenție astfel încât doamnele și domnișoarele care primesc aceste mici opere de artă să se simtă cu adevărat speciale.

Chiar și cei mai nehotărâți clienți, care nu știu exact ce fel de flori să aleagă pentru femeile speciale din viața lor, vor beneficia de ajutorul angajaților de aici astfel încât să opteze pentru buchetul sau aranjamentul potrivit.

Flori oferite fără niciun motiv

Cele mai frumoase gesturi sunt cele neașteptate. Un buchet de flori primit fără niciun motiv, într-o zi oarecare, aduce o imensă bucurie.

„Nu ar trebui să așteptăm un motiv să le facem bucurii celor dragi sau să facem gesturi frumoase”, spune Adina Sîrbu, proprietara florăriei.

Soții, iubite, fiice, mame, colege de serviciu, de școală sau simple cunoștințe, toate reprezentantele sexului frumos merită și vor fi încântate de aranjamentele Maison des Fleurs.

Oferte speciale în luna Mărțișorului

Avem deja foarte mulți clienți fideli, care apelează la noi când au un eveniment special ori când vor să surprindă pe cineva drag din viața lor. Mulți se lasă deja pe mâna noastră pentru că au încredere în imaginația și seriozitatea pe care le oferim. Noi ne axăm pe simplitate, finețe, eleganță, nu pe lucruri kitchoase”, ne-a mărturisit Adina Sîrbu, proprietara florăriei.

Și pentru că se apropie luna martie, când nu doar domnii, ci și copiii și chiar femeile aleg să ofere flori cuiva drag, Adina Sîrbu a pregătit o serie de oferte speciale pentru cei care optează pentru  Maison des fleurs”. Pentru mai multe detalii puteți suna la 0749298149 sau direct la sediul „Maison des Fleurs” de pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11).
Facebook: https://www.facebook.com/florariebotosani1
Instagram: https://www.instagram.com/florariebotosani/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *