FOTO O tânără de 23 de ani, din Botoșani, are propria afacere… cu flori. Adina a redeschis o florărie cochetă, iar în luna Mărțișorului a pregătit surprize speciale

O tânără de 23 de ani, din Botoșani, și-a deschis propria afacere… cu flori. Adina Sîrbu a adunat suficientă ambiție și curaj, dar și destulă experiență în aranjarea florilor, iar acum a redeschis o florărie cochetă, vizavi de Școala nr.11. Inițial, florăria era pe Aleea Unirii nr18, în spate la farmacia Catena de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tânăra a lucrat mai mulți ani în acest domeniu, iar acum a decis să ducă pasiunea pentru flori la un nou nivel. „Maison des Fleurs” nu este o florărie obișnuită. Botoșănenii găsesc aici aranjamente florale pentru toate buzunarele, dar făcute cu bun gust și atenție astfel încât doamnele și domnișoarele care primesc aceste mici opere de artă să se simtă cu adevărat speciale.

„Maison des Fleurs” este pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11), iar Adina Sîrbu îi așteaptă personal pe clienți, chiar și pe cei mai nehotărâți, care nu știu exact ce fel de flori să aleagă pentru femeile speciale din viața lor: soții, iubite, fiice ori mame.

„Este o perioadă specială, Luna Mărțișorului, iar aici am adus flori de toate felurile astfel încât clienții să aibă de unde alege. Avem aranjamente extravagante, dar și simple și elegante. Ne tratăm toți clienții cu respect și încercăm să comunicăm cu ei cât mai bine astfel încât să fie mulțumiți atunci când le arătăm produsul final și să meargă cu încredere la doamnele lor”, ne-a mărturisit Adina.

Și pentru că se apropie luna martie, când nu doar domnii, ci și copiii și chiar femeile aleg să ofere flori cuiva drag, Adina Sîrbu a pregătit o serie de oferte speciale pentru cei care aleg Maison des fleurs”.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0749298149 sau direct la sediul „Maison des Fleurs” de pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *