FOTO Ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, a ajuns, astăzi, la Botoșani. El se va întâlni cu primarii din județ

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a ajuns, joi dimineață, la Botoșani. Acesta a venit însoțit de proaspăt numitul în funcția de secretar de stat, Eduard Mititelu, și s-au întâlnit cu prefectul Sorin Cornilă, directorul Poștei Române, Florin Valentin Ștefan, dar și deputatul Costel Șoptică.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre ”Caravana Digitalizării, despre proiectele implementate de Instituția Prefectului – Județul Botoșani și s-au pus la punct detaliile întâlnirii cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județ.  Prefectul județului Botoșani a adus în discuție situația sediilor oficiilor poștale din județul Botoșani.

În cursul zilei, ministrul se va întâlni și cu președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici,  și are programată o ședință de îndrumare cu primarii din județul Botoșani, în care va fi lansată Caravana Digitalizării și se va discuta despre integrarea instrumentelor digitale în cadrul administrației publice locale.

La întâlnirea cu primarii din județul Botoșani va fi prezent și directorul Poștei Române,  care va prezenta ”Parteneriatul pentru comunitate – Poșta Română vine în sprijinul administrației publice locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *