Botoșăneanul liberal care a devenit secretar de stat prin decizia premierului Ciucă, la doar 27 de ani

Un botoșănean liberal a devenit secretar de stat prin decizia premierului Nicolae Ciucă. Astfel, dacă până acum era subsecretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, botoșăneanul Eduard Mititelu, în vârstă de 27 de ani, a devenit secretar de stat în cadrul aceluiași minister.

Eduard Mititelu, fost consilier în cabinetul fostului primar Cătălin Flutur, și membru în PNL. A realizat trei aplicații pentru Guvernul României când era student.

Este un privilegiu uriaș, dar și o mare responsabilitate să-mi asum această funcție, care-mi oferă oportunitatea de a continua proiectele de digitalizare a României, la care am lucrat alături de domnul ministru Sebastian Burduja și colegii din MCID, în ultimele luni. Pentru a ne atinge obiectivele, dar mai ales pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor cetățenilor, ne-am angajat în cel mai amplu efort de digitalizare din istoria țării. Întreg procesul a solicitat, și o va face în continuare, atenția și energiile tuturor persoanelor și instituțiilor implicate în acest proiect de o amploare deosebită”, a precizat Mititelu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *