Un fost elev al Colegiului „Mihai Eminescu”, consilier în cabinetul primarului Cătălin Flutur

Un tânăr din Botoșani, cu rezultate în administrația publică digitală, a fost cooptat în echipa de consilieri a primarului Cătălin Flutur. Începând de joi, Eduard Mititelu este consilier al edilului.

Primarul vorbește depsre Eduard ca fiind „un tânăr cu rezultate excepționale în zona digitală și antreprenorială”.

Eduard a studiat la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani, timp în care a fost președinte al ??????????? ???̦????? ?? ???????? și vicepreședinte al ??????????? ??????????? ??? ????̂???.  Ulterior a urmat Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației în București și un stagiu de lucru în zona de Inteligență Artificială în cadrul Universității Abo Akademi din Finlanda.
În timpul facultății a realizat pentru Guvernul României 3 aplicații: ????????????, ???????.???.??, ????????????-????.??, iar ulterior acestei experiențe a inițiat o afacere de succes în ?????̦???.

Eduard Mititelu este specializat în domeniul #SmartCity și sper să putem dezvolta împreună soluții de acest tip pentru cetățeni, spune Flutur.

One thought on “Un fost elev al Colegiului „Mihai Eminescu”, consilier în cabinetul primarului Cătălin Flutur

  1. Si un fost elev al unui liceu din Dorohoi a fost Prefect!diferenta e ca fostul prefect a fost,este si va fi submediocru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *