Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială: Cine sunt botoșănenii nominalizați la premii

Mai mulți botoșăneni au fost nominalizați la premiile oferite în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Competiția a intrat în etapa 𝐕𝐨𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢.

Astfel, la categoria asistenţii sociali ai anului 2022, la premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului – asistent social principal a fost nominalizată Onofrei Mihaela – Complexul de apartamente „Amicii” Dorohoi – DGASPC Botoșani.

La premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare a fost nominalizată Cojocariu Adriana, asistent social specialist la Centrul de zi pentru copii „Sf. Ioan” Bucecea.

Votul online se va desfășura în perioada 𝟐𝟎 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 (𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎.𝟎𝟎) – 𝟐𝟕 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 (𝐨𝐫𝐚 𝟎𝟎.𝟎𝟎), concomitent cu etapa de preselecție și 𝐯𝐚 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝟐𝟓% 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥, 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚̆𝐫𝐞𝐢 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐢.

Vă invit așadar pe toți să susținem prin votul nostru botoșănenii nominalizați. Puteți vota o singură dată pentru un premiu folosind adresa dumneavoastră de email”, este apelul făcut de președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici

La categoria personalităţi care susţin asistenţa socială, unde nu există secțiunea vot online, la premiul pentru jurnalism este nominalizată Gina Poenaru , jurnalist la Viva FM și Radio România Actualități.
La premiul instituţia anului este nominalizată Primăria Comuna Hilișeu-Horia – primar Ioan Butnaru și Sindicatul Impact Botoșani – președinte Camelia Socianu.

Patru botoșănence și două instituții din județ, nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *