Patru botoșănence și două instituții din județ, nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Patru botoșănence au fost nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ajunsă la a IX-a ediție. Acestea concurează la categoria asistenți sociali ai anului 2022. Mihaela Onofrei a fost nominalizată pentru Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului, preoteasa Adriana Florina Cojocariu pentru Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare, iar Elena Livia Motriuc pentru Premiul pentru asistentul social din mediul rural.

De asemenea, jurnalista Eugenia Poenaru a fost nominalizată pentru Premiul pentru jurnalism, din categoria personalități care susțin asistența socială. La aceeași categorie, pentru Premiul instituția anului sunt nominalizate: primăria comunei Hilișeu și Sindicatul Impact Botoșani.

Perioada de votare este 20 Februarie 2023 – 17 Martie 2023. Puteți vota o singură dată pentru un premiu folosind adresa dvs. de email. Votul online contează 25% din rezultatul final.

AICI poți vota!

Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a va avea loc în data de 21 martie 2023, pe scena Ateneului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare. Evenimentul va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *