Soţia fotbalistului de la FC Botoșani, în continuare în stare gravă. Din păcate, a pierdut sarcina

Soţia unui cunoscut fotbalist de la FC Botoşani a ajuns joi seară în stare foarte gravă la Iaşi după ce în urmă cu câteva zile a născut prematur. Este vorba despre partenera de viaţă a lui Eduard Florescu, reîntors de la echipă de la CSU Craiova în pauza competiţională.

Femeia a născut în urmă cu câteva zile la Spitalul Judeţean Mavromati, fiind însărcinată în şase luni, însă copilul nu a supravieţuit. Starea ei s-a agravat, astfel că a fost solicitat transferul la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iaşi. Medicii spun că este în stare foarte gravă, dar speră să îşi revină.

„Pacienta este în stare foarte gravă, iniţial a fost admisă pe ATI, cu necesar de dializă, acum este în Clinica de Nefrologie. Este o situaţie critică, la care este nevoie de abordare complexă, de suport, colaborăm cu medicii de la Maternitatea Cuza Vodă. Se fac toate eforturile pentru a putea să treacă peste acest episod şi având în vedere vârsta sperăm într-o evoluţie favorabilă”, a precizat, pentru ziaruldeiasi.ro., conf. dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

VIDEO Botoșăneanul Gheorghe Țugui a cucerit inimile de pe scena „Românii au talent”. „Dacă vin în ProTV cu fanfara din Vorona și cu obiceiuri, am spart”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *