Tragedia fotbalistului de la Botoșani căruia fiul i-a murit la naștere. „Viața mi s-a schimbat, l-am ținut în brațe și am reușit să-l botez în orele în care a trăit”

Fotbalistul lui FC Botoșani, Eduard Florescu, trece prin momente cumplite după moartea fiului său născut prematur. După meciul cu UTA de săptămâna trecută, Florescu și soția însărcinată plănuiau să meargă într-o scurtă vacanță. În seara dinaintea plecării, femeia a acuzat o stare stare hipertensivă, potrivit playsport.ro. Tensiunea a urcat pănă aproape de 20, dublu față de cât i-au spus medicii că e normal. Florescu și-a dus partenera de urgență la spitalul din Botoșani, unde personalul de gardă le-a transmis că situația este critică. În cele din urmă, după ce copilul s-a născut, cuplul a ajuns la Iași pentru o evaluare mai amplă.

Florescu: „Viața mi s-a schimbat complet!”

În primele 6 luni de sarcină, soția lui Florescu a avut rezultate perfecte la analizele uzuale. Deși în primă fază fătul părea să nu fie afectat de puseul de tensiune al mamei, medicii ieșeni au hotărât să declanșeze nașterea. Bebelușul născut prematur a rezistat însă numai câteva ore din cauza unei insuficiențe pulmonare. Florescu a putut să-și țină fiul în brațe și să-l boteze ortodox înainte de a-l pierde, cu ajutorul unui preot aflat în spital.

Fotbalistul de 25 de ani a ținut să le mulțumească doctorului Adrian Covic de la spitalul din Iași, patronului de la FC Botoșani Valeriu Iftime, precum și lui Flavius Stoican și Ramonei Croitorul, actualul antrenor, respectiv soția fostului tehnician de la Botoșani.

Soţia fotbalistului de la FC Botoșani, în continuare în stare gravă. Din păcate, a pierdut sarcina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *