Un adolescent de 17 ani din Bucecea, prins la volan fără permis. Și el, dar și amicul care l-a lăsat la volan sunt cercetați de polițiști

Un adolescent de 17 ani din Bucecea a fost prins la volan fără permis. Și el, dar și amicul care l-a lăsat la volan sunt cercetați de polițiștii suceveni.  Cei doi circulau cu un VW Golf, duminică, pe DJ208 B, de pe raza comunei Hănțești, satul Berești județul Suceava, când au fost trași pe dreapta de polițiști. Botoșăneanul de la volan, Lucian G., a recunoscut că nu are asupra sa cartea de identitate și că nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a rezultat faptul că Petru M., de 19 ani, care se afla pe scaunul din dreapta i-a încredințat autoturismul marca VW Golf, deși știa faptul că acesta este minor și nu deține permis de conducere.

Adolescentul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar amicul său pentru încredințarea vehiculului spre a fi condus de către o persoană fără permis de conducere.

FOTO Accident cu șapte victime produs de un botoșănean după o depășire periculoasă. A intrat cu mașina într-un BMW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *