FOTO Incendiu într-o comună din Botoșani! Un bărbat a ajuns cu arsuri la spital

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Brehuești, a ajuns la spital cu arsuri pe mâini, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința sa. S-a întâmplat în sâmbătă după-amiază. Vecinii au fost cei care au sunat după ajutor.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vlădeni, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Aceștia au constatat că ardea întreaga locuință. În timp ce pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, echipajul medical i-au acordat proprietarului primul ajutor la fața locului. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru stingerea incendiului s-a acționat mai bine de o oră.
Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *