Mașina unui botoșănean a luat foc în mers. Au fost chemați imediat pompierii

Foto: arhiva

Mașina unui botoșănean a luat foc în mers sâmbătă, la amiază, pe o stradă din municipiul Dorohoi. La locul intervenţiei, de pe strada Dimitrie Pompeiu,  s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi pentru a stinge incendiul la  autoturismul Fiat. La sosirea gărzii de intervenție incendiul se manifesta la partea din față a autoturismului, la compartimentul motor.

Mașina se deplasa pe strada Dimitrie Pompeiu, iar la o trecere de pietoni, șoferul, un bărbat din comuna Cândești, a oprit pentru a ceda trecerea pietonilor. În acel moment, acesta a observat că ies flăcări și fum  din partea din față a autoturismului, potrivit Dorohoinews.ro. S-a dat jos din mașină și cu ajutorul unui pompieri aflat în timpul liber au încercat să stingă focul cu ajutorul unor stingătoare. În urma incendiului nu au rezultat victime.

Pompierii au identificat imediat focarul și au stins flăcările în limitele găsite. Pagubele nu au fost majore, autoturismul fiind afectat parțial de flăcări. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire, fiind cel mai probabil un scurtcircuit electric.

O tânără din Botoșani este noua atracție din fotbalul românesc. Ce visa să facă în copilărie și cum a ajuns în sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *