FOTO Activități preventive ale jandarmilor și reprezentanților ATOP, la Liceul Teoretic ,,Dr. Mihai Ciucă” Săveni

Joi după-amiază, jandarmii botoșăneni, împreună cu președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani, Cristina Breșug, au desfășurat două activități preventive la Liceul Teoretic ,,Dr. Mihai Ciucă” Săveni.

Discuțiile s-au axat pe subiecte precum bullying-ul în școală și cyberbulling-ul, modalități concrete de evitare a implicării în fapte de natură penală sau contravențională și adoptarea unui comportament civilizat în relațiile cu colegii și personalul didactic, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Jandarmi Județean.

De asemenea, elevii au fost informați cu privire la oportunitatea urmării unei cariere militare în Jandarmeria Română, după terminarea liceului, cei care le-au explicat care sunt condițiile necesare, probele de examen și cum se desfășoară o zi într-o instituție militară de învățământ fiind chiar doi elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și un student de la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, aflați în practică în această perioadă, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *