A condus beat și fără permis, iar acum a ajuns în Penitenciarul Botoșani. Fiul său îl reclamase la poliție

A condus beat și fără permis, iar acum a ajuns în Penitenciarul Botoșani. Este vorba despre Cătălin Gîngă, de 52 de ani, condamnat la un an și opt luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 2 din Codul penal și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

El s-a prezentat singur la Poliție, de unde a fost dus sub escortă în Penitenciarul Botoșani, în cursul zilei de miercuri.

Necazul i s-a tras din data de 29 mai 2022. Inițial, fiul a sunat la 112 și a reclamat că tatăl său face scandal la domiciliu. Ulterior, a revenit cu un nou apel și a precizat că tatăl său a plecat la plimbare cu mașina deși era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat rapid mașina condusă de Cătălin Gîngă. Șoferul a oprit, dar când polițiștii au încercat să îl legitimeze a devenit agresiv și a încercat să plece de lângă mașină. A fost momentul în care oamenii legii au trecut la acțiune și ș-au încătușat pe recalcitrant.

VIDEO Un tânăr din Botoșani face pușcărie pentru că a lovit o polițistă. Femeia nu s-a lăsat până nu l-a văzut după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *