Caz ciudat! Polițiștii fac percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani acuzat de furt chiar din curtea Poliției

Polițiștii fac percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani acuzat de furt chiar din curtea Poliției. Botoșăneanul ar fi reușit să sustragă din parcarea Poliției Rutiere o mașină care a fost indisponibilizată în urma unor infracțiuni. El a mers în locul unde se afla mașina și cu altă cheie a reușit să o ia.

„Polițiștii botoșăneni s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe, ca urmare a faptului că un autoturism a fost sustras din zona în care se afla indisponibilizat. La data de 15 februarie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Răchiți, fiind identificat autoturismul respectiv”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

Totodată, au fost dispuse verificări prin intermediul Biroului Control Intern pentru clarificarea situației de fapt.

Se pare că perchezițiile sunt efectuate la locuința de pe raza comunei Răchiți a lui Luigi Ionescu, fermierul din Botoșani implicat în mai multe scandaluri cu Stațiunea Popăuți.

Percheziții la locuința unui viceprimar din Botoșani. Alesul local, ridicat și dus la audieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *