Se schimbă vremea! Prognoza meteo până la sfârșitul lunii februarie

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor, până la sfârșitul lunii februarie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice diurne vor fi în creștere în prima jumătate a intervalului și din nou după data de 22 februarie.

La începutul primei săptămâni, mediile maximelor vor fi apropiate de norme în mare parte a regiunii și vor fi de 4…5 grade, iar spre sfârșitul acesteia vor ajunge la 9…10 grade. Ulterior, până în jurul datei de 21 februarie, acestea vor scădea ușor spre 6 grade, dar apoi vor fi din nou în creștere până la medii de 10 grade.

Minimele termice vor avea variații în prima săptămână și vor fi negative în mare parte din interval, dar apropiate în general de normele perioadei. Mediile acestora vor oscila între -6 și 2 grade, cu cele mai calde nopți în perioadele 14-15 februarie și 18-20 februarie.
Vor fi precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și burniță), pe arii restrânse, în primele zile ale intervalului, dar probabilitatea va fi în creștere din nou în intervalul 18-21 februarie și după 24 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *