Angajată a Poştei Române, concediată după dispariţia a peste 140.000 de lei la Drăguşeni

O angajată a Poştei Române, care lucrează ca oficiantă la Oficiul Judeţean de Poştă Botoşani, va fi concediată după dispariţia a peste 140.000 de lei la Drăguşeni. Este vorba chiar de angajata de la Oficiul Poştal Drăguşeni, Simona Nistor, care este considerată a fi responsabilă de dispariţia pensiilor şi a alocaţiilor pentru copii.

Comisia de disciplină a Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani a propus, pe baza rezultatelor controlului efectuat la Drăguşeni, concedierea oficiantei poştale în vârstă de 35 de ani. Sancţiunea a fost dictată după scandalul din luna ianuarie, în care a fost implicată atât ea, cât şi poştaşul din comună, Florin Ovidiu Doboşeru, care s-a sinucis la scurt timp.

Cazul a fost prezentat în exclusivitate de BotosaniNews, care a primit sesizări de la mai mult oameni di Drăguşeni, revoltaţi de faptul că de sărbători au rămas fără bani. Printre cei care ar fi trerbuit să obţină banii de la stat erau şi beneficiari de indemnizaţii pentru persoane cu handicap.

Prejudiciul creat la Oficiul Poştal Drăguşeni este de 141.620 lei.

Oficiul Juridic al Poştei Române va sesiza şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean privind dispariţia banilor respectivi.

sursa foto: playtech.ro

Poliția intră pe fir în cazul poștașului din Botoșani care nu a plătit pensiile și alocațiile. Există numeroase persoane nemulțumite

 

 

Înfiorător! S-a sinucis poştaşul din Botoşani care a lăsat oamenii dintr-o comună fără pensii şi alocaţii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *