Acțiune a polițiștilor la Ștefănești: Amenzi și lemne confiscate

Polițiștii dim cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat, pe 4 februarie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 40 de persoane și au fost controlate 38 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei. Totodată, a fost confiscată cantitatea de peste 4 metri cubi de material lemnos.

În timpul acțiunii, pe drumul județean D.J. 294 B, în comuna Dobârceni, a fost oprită o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 57 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale de transport, pentru materialul lemnos confiscat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de peste 3.000 de lei a fost confiscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *