O familie cu trei copii din Botoșani a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu. Flăcările le-au distrus tot ce aveau

O familie cu trei copii din județul Botoșani a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu care i-a mistuit locuința. Viata familiei Marcu din localitatea Suharau a inceput sa semene cu un cosmar dupa ce in octombrie 2021, flacarile au distrus tot ce avea. Tanara familie, formata din cei 2 parinti si 3 copilasi, se afla în interior când o vecină a observat flăcările uriașe la acoperișul din stuf. Ea a fost cea care a dat apoi alarma. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins întreaga casă.

” Nu ne-a fost usor nici inainte, dar ne descurcam. Nici acum nu ne vine sa credem ca tot ce am reusit sa facem in cativa ani, s-a dus in mai putin de o zi. Cand am revenit in contact cu realitatea, aceasta ne-a lovit din plin. Oameni ai strazii cu 3 copilasi ce aveau nevoie de hrana si un loc unde sa doarma… Ne-a cuprins o disperare de nedescris. O familie miloasa din sat ne-a dat o camera in chirie. Aceasta camera face parte dintr-o casa destul de veche care acum este de vanzare si pe care ne-am bucura mult sa o avem, dar nu sunt sanse sa strangem suma respectiva prea curand. Acum ne este teama ca cineva s-ar putea oferi sa cumpere casa si vom ajunge din nou in strada. “

Situatia financiara actuala a celor doi părinți ii impiedica sa duca o viata normala si sa isi revina dupa tragedie. Sunt oameni extrem de muncitori, dar posibilitatile de castig sunt extrem de putine in zona rurala in care locuiesc.

Casa distrusa de incendiu a familiei Marcu era extrem de veche, din lemne si pamant batut, acoprita cu stuf, de aceea a ars foarte repede. Familia nu au avut putere financiara sa isi reconstruiasca casa asa ca au cumparat, in rate, o casa la fel de veche, tot acoperita cu stuf. Ca sa poata acoperi lunar ratele la casa, tatal a mers la lucru in Germania.

Casa este destul de veche si necesita multe reparatii si amenajari, pe care familia nu si le poate permite. Momentan nu au baie, nici fantana. Cei care vor să ajute familia pot face donații în conturile de mai jos.

Specificati la detalii numele cazului!

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, CEC BANK, UniCredit Bank, și ALPHA BANK.

Denumire: Asociatia SPRO (Speranță pentru Romania)

CUI: 41026636

MODALITATI DE DONATII RAPIDE

Donează rapid prin Revolut la:  0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania;

Donează rapid prin BT Pay la: 0766 365 833;

Donează rapid prin ING Bank: 0766 365 833;

PAYPAL - Discord Emoji Donează prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, sau email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *