FOTO & VIDEO Incendiu la Botoșani! Casa unei familii cu trei copii a ars ca o torță

O familie cu trei copii din comuna Suharău a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu, izbucnit sâmbătă după – amiază. Cu toate că erau acasă, aceștia nu au observat incendiul. Alarma a fost dată de o vecină care a văzut acoperișul, construit din stuf, în flăcări. După ce a bătut la ușa proprietarilor să le spună de incendiu, a sunat la 112 după ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, Dorina Lupu, la fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii voluntari din comuna Suharău, dar și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, ardea acoperișului casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

„Pompierii au intervenit rapid și au împiedicat extinderea flăcărilor. Cel mai probabil, incendiul a generat de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din structura acoperișului”, precizează Lupu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *