FOTO Autocar răsturnat pe drumul Botoșani- Suceava. Drumul, acoperit cu zăpadă

Un autocar s-a răsturnat, duminică seară, pe drumul european E58, care face legătura între Botoșani și Suceava. Mașina, care se deplasa dinspre Suceava spre Botoșani, s-a răsturnat pe partea dreaptă, după ce a derapat și a intrat cu roțile în rigola betonată. Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Dumbrăveni spre Salcea.

Evenimentul a avut loc pe fondul ninsorilor abundente din ultimele 24 de ore, care a făcut ca drumul să fie acoperit cu zăpadă. Potrivit matorilor, circulația pe tronsonul respectiv se desfășoară cu dificultate.

Șase persoane au fost implicate în accidentul care s-a produs duminică seară, pe drumul Botoșani- Suceava. Cele șase persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către personalul medical și paramedical, și din fericire nu necesită îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari și Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 și TIM).

Mașina aparține unei firme de transport călători din Turcia și are capăt de linie la Botoșani.

Doi soți din Botoșani au rămas fără cei șase copii. Minorii locuiau în condiții de mizerie extremă

One thought on “FOTO Autocar răsturnat pe drumul Botoșani- Suceava. Drumul, acoperit cu zăpadă

  1. In acea zona era zapada adusa din camp. Pe la ora 10 era pe partea opusa rasturnat un microbuz ce mai avea si doua masini pe platforma. Daca ar fi fost puse in camp niste garduri de para-zapezii sau era curatata zapada nu se intamplau aceste evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *