Accident produs de un tânăr botoșănean de 24 de ani. O femeie a ajuns la spital

politie, accident, stiri botosani, oriceUn tânăr de 24 de ani, din județul Botoșani, a produs un accident rutier în municipiul Suceava. Cristi G., din municipiul Dorohoi, a condus, pe 3 februarie, autoturismul marca Renault Trafic pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava și nu a păstrat o distantă în mers intrând în coliziune față – spate cu auto Honda, condus în aceeași direcție de mers de către Alina T., de 38 ani, din localitate.

Iniţial conducătorii auto au declarat faptul că în urma accidentului au rezultat doar avarii ale autoturismelor și au completat un formular tipizat pentru accidente din care au rezultat doar pagube materiale, unde au făcut menţiune că în urma accidentului de circulație nu au rezultat vătămări corporale.

Ulterior, șoferița s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: ”tcc și contuzie coloana cervicală”. Polițiștii fac cercetări pentru  ”vătămare corporală din culpă”.

FOTO Un botoșănean a crezut că va avea parte de o partidă de amor între chioșcuri, dar s-a înșelat amarnic. Norocul său că l-au auzit jandarmii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *