FOTO Accident la Botoșani! Mașină răsturnată pe marginea unui drum național. O persoană rănită

Un accident rutier a avut loc, duminică, la Botoșani. O mașină s-a răsturnat pe marginea unui drum național, iar o persoană a fost rănită. Accidentul a avut loc la intersecția dintre drumul național DN 24C și un drum de interes local din localitatea Bobulești (Ștefănești), în eveniment fiind implicate două autoturisme.

Unul dintre șoferi nu a acordat prioritate și a acroșat mașina care circula regulamentar. Din accident a rezultat rănirea șoferului mașinii răsturnate, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești. Botoșăneanul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Polițiștii de circulație au deschis o anchetă în acest caz. Șoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 37 de ani, este acuzat de vătămare corporală din culpă.

„Un conducător auto care se deplasa pe strada Iancu de Hunedoara din Bobulești a intrat în coliziune cu un alt auto care circula pe drumul prioritar”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, care menționează că șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Doi soți din Botoșani au rămas fără cei șase copii. Minorii locuiau în condiții de mizerie extremă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *