Mărturisirea femeii rănită în tren, la Botoșani: A fost groaznic. Să te trezeşti din senin cu cioburi în faţă, destul de urât

Femeia, care a fost rănită după ce un bolovan a spart geamul vagonului în care călătorea, a povestit prin ce a trecut. Doar o minune a făcut ca femeia să nu fie lovită grav, însă cioburile au rănit-o.

La câteva minute după ce trenul a trecut prin gara Leorda, un bolovan a spart geamul vagonului şi a trecut razant pe lângă capul unei pasagere. Femeia de 55 de ani a scăpat miraculos de pietroi, dar nu şi de cioburi. Din fericire, rănile femeii nu au fost grave.

„A fost groaznic. Să te trezeşti din senin cu cioburi în faţă, destul de urât. Mi-a sărit cioburi peste tot şi în cap. Puteam să fiu lovită în cap sau, dacă mă uitam pe geam, putea să mă lovească în faţă. Cioburile, dacă mi-ar fi venit în ochi, aş fi putut să rămân fără vedere., a declarat, pentru Observatornews.ro, Maricela Condurache.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire, distrugere şi alte violenţe. Poliţiştii îl caută acum pe cel responsabil.

FOTO Călătorii unui tren, atacați cu bolovani la Botoșani. „A trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *