FOTO! Incendiu într-o localitate din județul Botoșani. O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului

O familie formată din trei persoane din localitatea Crasnaleuca, comuna Coțușca, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu, produs, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă pe materiale combustibile.

S-a întâmplat astăzi, la prânz. Alarma a fost dată de vecini.

”La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coțușca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din interior, dar și o parte din acoperiș”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Până la sosirea pompierilor militari, voluntarii au eliminat pericolul de explozie și au scos din interior două butelii. Totodată, au intervenit pentru limitarea propagării flăcărilor. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de două ore. La scurt timp după stingerea incendiului, Primăria Comunei Coțușca a identificat o casă, unde să locuiască temporar cele trei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *