Academie de gimnastică într-un oraș din Botoșani! Printre antrenori, un multiplu campion național

Foto: eurosport

Orașul Săveni va avea Academie de gimnastică „Unirea”, în cadrul programului anual ,,Mișcare și sport pentru toți”. Potrivit primarului Relu Tîrzioru, echipa de antrenori de performanță sportivă, se mărește prin aducerea ca antrenor a marelui gimnast Adrian Bucur, antrenor, arbitru național, nivel 1 și multiplu campion național.

Adrian Bucur, a început sportul de performanță în 1992 la Tg. Mureș, în 1999 a fost selectat la Lotul Național de Juniori la Reșița, a participat în anul 2002 la Campionatele Europene de Juniori de la Patras, Grecia, în anul 2003 a fost selectat în Lotul Național de Seniori la București, a participat în 2008 la Jocurile Olimpice de la Beijing, China, în anul 2010 a participat în cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham, Anglia, a fost antrenor la CSA Steaua București, categoria de performanță în perioada 2013-2022.
Preselecțiile și înscrierile, la prima serie de cursuri, pentru copiii, elevii și tinerii care doresc să practice gimnastica ritmică și aerobică, se vor desfășura în perioada 01 -15 februarie 2023, atât la Complexul Sportiv Săveni, cât și la nivelul unităților de învățământ din Săveni și localitățile din proximitate Avrămeni, Mileanca, Coțușca, Viișoara, Mitoc, Manoleasa, Mihălășeni, Dobârceni, Dângeni, Drăgușeni, Ungureni, Mihai Viteazu, Știubeni, Vorniceni.
Proiectul este sprijinit de Federația Română de Gimnastică, Comitetului Olimpic și Sportiv Român și are ca parteneri locali Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Clubul Sportiv Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Asociația Județeană ,,Sportul pentru toți” Botoșani, Asociația ,,Arlechin” și Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani.

Detalii suplimentare: telefon 0741510849 / site: www.saveni7days.ro

One thought on “Academie de gimnastică într-un oraș din Botoșani! Printre antrenori, un multiplu campion național

  1. Era greu sa atasati articolului o poza cu o gimnasta ROMANCA ? Ati ales-o pe Svetlana Khorkina sa va ilustreze articolul ? Halal profesionalism !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *