Botoșăneanul care a câștigat 30.000 de euro la un concurs televizat. A avut o copilărie tristă

Un botoșănean a câștigat 30.000 de euro la un concurs de televiziune. Este vorba despre reality-show-ul America Express, unde  botoșăneanul Cătălin Bordea împreună cu Nelu Cortea au făcut echipă și au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport. În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după cum anunță gândul.ro.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină. Dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, i-a informat Cătălin Bordea pe fanii săi de pe rețelele sociale, imediat după revenirea în țară.

Comediantul originar din Botoșani are o poveste de viață tristă. Afost abandonat de ambii părinți când avea numai 2 ani, iar tatăl l-a lăsat în autobuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *