Ce bonusuri gasesti la cazinourile online

Exista o multime de motive pentru care iubitorii jocurilor de noroc aleg sa isi faca un cont pe site-urile de cazinouri online. De departe cel mai important motiv pentru care ei aleg astfel este reprezentat de politica de bonusuri a acestora.

Nu exista nimic mai placut decat sa te poti bucura de un bonus oferit de catre un cazino online. Dar care sunt bonusurile pe care acestea le ofera?

Despre bonusurile pe care le poti gasi la cazinourile online ne-am propus sa vorbim in randurile urmatoare. Iata care sunt bonusurile pe care majoritatea cazinourilor le ofera:

  • Bonus de bun venit;
  • Bonus de rotiri gratuite;
  • Bonus de cashback;
  • Bonus de fidelitate;
  • Bonusuri ocazionale.

Despre toate aceste bonusuri vom vorbi in mod mai detaliat in randurile imediat urmatoare. Pentru inceput, trebuie sa iti spunem insa ca este foarte important sa verifici cu atentie termenii si conditiile fiecarui bonus inainte de a accepta bonusul oferit.

In acest fel vei descoperi care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru a putea retrage banii obtinuti de pe urma bonusurilor pe care le-ai primit.

Bonus de bun venit

Cel mai popular tip de bonus pe care multe cazinouri online aleg sa le ofere este bonusul de bun venit. Un important lucru de precizat despre aceste bonusuri este faptul ca in mod obisnuit nu necesita o depunere, ceea ce inseamna ca vorbim despre un bonus de bun venit fara depunere.

Acest bonus este oferit doar utilizatorilor noi care isi deschid un cont. In general, cazinourile online nu impun obligativitatea de a efectua o depunere pentru a putea beneficia de acest bonus insa exista si exceptii de la regula atunci cand acestea cer o depunere minima. In astfel de cazuri, va trebui sa depui intre 20 si 50 de lei pentru a putea primi acest bonus de bun venit.

Bonus de rotiri gratuite

Un alt bonus intalnit adesea in promotiile cazinourilor online este bonusul de rotiri gratuite. Mai precis, acest bonus este sub forma mai multor rotiri gratuite ce pot fi folosite la anumite sloturi. Rotirile au o valoare minima, adesea de 0.20 de bani, iar castigurile obtinute pot necesita un rulaj.

Rotirile gratuite se ofera fie la inregistrare, fie la depunere sau chiar fara un eveniment anume.

Bonus de cashback

In anumite situatii, cazinourile se arata a fi foarte compatimitoare, asa ca le ofera jucatorilor o suma de bani, pentru ca acestia sa isi recupereze o parte din pierderi. Acest tip de bonus este intalnit si la pariuri sportive, cunoscut cu denumirea de pariu fara risc.

Sunt mai rar intalnite aceste bonusuri insa este important sa stim de existenta lor, pentru a sti cum functioneaza atunci cand se intampla sa beneficiem de ele.

Bonus de fidelitate

Jucatorii ce se pot lauda cu un bogat istoric de joc sunt adesea recompensati de cazinourile online la care sunt activi. Mai precis, acestia primesc un bonus de fidelitate in semn de recunostinta pentru istoricul lor la cazinoul respectiv.

Este nevoie insa de o lunga perioada de activitate in cadrul unui cazino online pentru a putea beneficia de acest bonus, asa ca putem spune ca nu este o oferta dedicata chiar tuturor jucatorilor.

Bonus de referinta

Sunt si cazinouri care promoveaza un sistem de afiliere prin care utilizatorii isi pot invita prietenii sa se inregistreze pe site-ul cazinoului online. Atunci cand reusesc sa aduca noi utilizatori pe platforma, acestia vor fi recompensati cu un bonus anume.

Bonusuri ocazionale

Exista si cazinouri online foarte generoase din punct de vedere al politicii de oferire a bonusurilor, asa ca aleg sa-si recompenseze utilizatorii fara a astepta o ocazie anume. Ne place sa numim aceste bonusuri ca „bonusuri ocazionale”. Pot fi bonusuri saptamanale, bonusuri pentru a incerca anumite sloturi recent introduse sau diferite alte bonusuri atractive.

Pentru a putea beneficia de ele, este important sa fii activ pe platforma, iar in acest fel sigur vei fi recompensat adesea cu diferite bonusuri.

Acestea sunt, asadar, cateva dintre cele mai importante bonusuri pe care le poti gasi la cazinourile online. Speram ca informatiile noastre sa iti fie de ajutor, iar in final iti mai putem recomanda doar sa ai un stil de joc cat mai responsabil si mai cumpatat, iar in acest fel suntem siguri ca nu vei intampina probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *