Cum fac cazinourile bani din Poker

Vrei să știi de ce jocul de Poker este mai special decât alte jocuri de noroc din cazinourile online sau offline? Deoarece niciodată nu te joci împotriva cazinoului ci concurezi cu ceilalți jucători de la masa de joc. Așadar, dacă începi să câștigi foarte mulți bani, cazinoul nu te va putea da afară și nici nu te va putea suspecta că trișezi. Cazinourile se ocupă doar de organizarea și găzduire turneelor și meselor de Poker. În final, din potul total, cazinoul primește o fracțiune destul de mică.

 

Rata pe oră

 

Poate vei crede că această strategie est euna lacomă și nu prea corectă. Ei bine, nimic nu este mai lacom decât un joc de Book of Ra gratis, dar acesta este subiectul unui alt articol. Cazinourile pot introduce mici taxe care să fie extrase din potul fiecărui jucător la perioade de timp determinate. Aceste perioade pot fi de 30 de minute sau de 60 de minute. De ce ar face un cazino așa ceva? Ei bine, acest lucru se întâmplă de obicei la mesele unde mizele sunt de la medii spre mari și unde jucătorii ajung foarte repede la un număr mare de jetoane.

 

Acumulându-se un număr destul de mare de jetoane la masă, jucătorii ajung să nu folosească majoritatea jetoanelor de valoare mică și astfel, acestea rămân nefolosite obligând operatorul să găsească o modalitate prin care să întoarcă jetoanele în casa de chipsuri. Această taxă face chiar acest lucru, adică asigură casa cazinoului că nu rămâne fără jetoane.

 

Taxe fixe

Dacă un cazino apelează la astfel de taxe fixe, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a plasa pariuri la un astfel de operator. În calitate de jucător, trebuie deja să te îngrijorezi de rundele Big Blind sau Small Blind, dar acum mai trebuie să fii atent și la procentele pe care ajungi să le plătești la fiecare mână de poker jucată strict pentru cazino? Taxele fixe sunt sunt formă de procentaj și de cele mai multe ori, acestea nu țin cont de valoarea potului sau de numărul de chipsuri pe care le are jucătorul.

 

Evident, pentru jucători nu există absolut niciun avantaj. Pur și simplu îți sunt retrași mai mulți bani din fond decât ar trebui. Pe termen lung, vei ajunge să plătești cazinoul pentru a te lăsa să câștigi un pot. Chiar dacă vei participa la un turneu și vei câștiga un pot foarte mare, un procent din acesta s-ar fi dus deja la cazino. Dacă plata este una fixă precum acestea, lucrurile sunt puțin mai acceptabile deoarece la poturile mari, nu vei simți la fel de tare acea taxă. Dar dacă taxa este sub forma unui procent, ea va crește odată cu potul.

 

Taxa de Turneu

 

Turneele sunt un caz destul de izolat. Este normal că organizarea unui turneu de Poker are câteva costuri adiționale, iar cazinoul care organizează un astfel de turneu trebuie să folosească o taxă de participare care să acopere spațiul ocupat de turneu, dealerii, dar să facă și un mic profit. Așadar, dacă data viitoare va trebuii să plătești un buy-in de 2000 RON, probabil o parte din acești bani vor merge direct la cazinoul care organizează turneul, iar restul vor merge la potul final.

 

Această taxă este de obicei una standard, singurul factor care ar putea duce la modificarea taxei fiind anvergura turneului sau buy-inul. Dacă vorbim despre un turneu mare, cu mulți jucători și unde vei avea nevoie de mult spațiu, taxele pot fi de 10% din buy-in.

 

Dacă turneul este unul mic, iar deranjul este cu atât mai mare cu cât organizarea trebuie să fie la fel de impecabilă, taxa poate ajunge și la 20%.

 

Abonament

Taxa de tip abonament este una dintre cele mai benefice pentru jucători, dar și pentru cazinoul sau agenția care organizează turneul sau mesele de poker. Jucătorii care vor să se implice la mesele de Poker, vor trebui să plătească o taxă de abonament pentru a putea juca Poker pe platforma cazinoului. De obicei, aceste abonamente sunt frecvente în cazul platformelor online. Chiar înainte de a participa la mesele de Poker, jucătorul trebuie să fi plătit deja abonamentul. Acesta poate fi săptămânal sau lunar.

 

Avantajul pentru jucător la acest tip de taxă este că acesta nu va fi constrâns la fiecare rundă de plata taxelor. Indiferent de numărul de mâini jucate sau numărul de poturi câștigătoare și turnee câștigate, jucătorul plătește un singur abonament.

 

Concluzie

 

În mod surprinzător, cazinourile reușească să facă bani și într-un mod onorabil organizând evenimente excelente pentru jucători. Mesele și turneele de Poker nu fac altceva decât să garanteze un profit sigur și regulat. Așa reușesc acești operatori să facă profit din Poker.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *