Scandal de proporții! Un botoșănean a distrus tot ce avea în locuință și și-a amenințat soția. Polițiștii l-au încătușat

A făcut un scandal monstru, a distrus tot ce i-a ieșit în cale și și-a amenințat soția, iar pentru a-l liniști oamenii legii l-au încătușat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu,la data de 22 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Știubieni, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice de sânge.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 22 ianuarie a.c., ar fi provocat scandal și ar fi amenințat-o pe soția sa, distrugând bunuri la locuința acesteia.

Mai mult decât atât, ulterior, acesta ar fi condus un autoturism pe drumurile din localitate, fără a deține permis de conducere. În momentul depistării de către polițiști, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

A văzut prea multe filme! Un tânăr de 18 din Botoșani a furat mașina de la serviciu, a condus-o fără permis și a alimentat fără să plătească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *